Prirodno, Učinkovito i Sigurno

Uklonite podočnjake prirodnim putem

Z

SMANJUJE PODOČNJAKE

Z

SMANJUJE NATEČENOST

Z

ZATEŽE BORE

Krema za podočnjake

Krema za podočnjake

Krema za podočnjake je jedan od načina borbe protiv ove neugodne pojave. Na tržištu se može pronaći pregršt krema za podočnjake čije cijene jako variraju. Podočnjaci su više estetski nego zdravstveni problem. Kozmetički proizvodi, a krema je jedan takav proizvod, pomažu u ublažavanju ili trajnom uklanjanju podočnjaka. Pojedine kreme služe prikrivanju podočnjaka dok je većina usmjerena na rješavanje ovog problema. Treba voditi računa o tome da bilo koja krema, ma koliko kvalitetna bila, ne može samostalno ukloniti podočnjake sve dok osoba njeguje problematičan stil života. U najmanju ruku to znači ne odmarati se dovoljno i pridržavati se navika kao što je pušenje. Krema za podočnjake je dobar proizvod, ali nije čudotvoran.

Zbog čega je krema za podočnjake tražena?

Krema za podočnjake je tražena na tržištu zato jer omekšava kožu oko očiju. Krema ju fino hidratizira. S hidratacijom, koža postaje elastičnija i zato otpornija na agresivne radikale iz okoline i tome slično. Što je god koža kvalitetnija to je manja šansa za nastanak podočnjaka. Krema za podočnjake neće biti od velike pomoći ako geni predstavljaju glavni razlog za njihov nastanak. U svim ostalim slučajevima, krema za podočnjake će biti od pomoći. Kremu je najbolje koristiti kao preventivno sredstvo u borbi protiv podočnjaka. Najbolje ju je nanijeti na lice u večernjim satima odnosno prije odlaska na počinak.

Krema za podočnjake i njezin sastav

Podrazumjeva se da je na etiketi svake kreme za podočnjake izlistan njezin kemijski sastav. No, da se ne bi mučili s prevođenjem na zdravorazumski jezik, može se reći da kvalitetne kreme za podočnjake obiluju vitaminima A i C. Konkretnije, vitamin C je zadužen za učvršćivanje kože. Pomaže joj da bude robusnija. Vitamin A kožu pomlađuje.

Krema za podočnjake i flasteri za podočnjake

Kao što je već spomenuto, krema za podočnjake nije sama po sebi dovoljna pogotovo ako su podočnjaci naslijedne prirode. Kremu je moguće kombinirati s flasterima za podočnjake! Može se reći da bi na ovaj način djelovali dvostruko protiv podočnjaka. S jedne strane, krema za podočnjake bi hranila kožu svim potrebnim vitaminima dok bi flasteri za podočnjake djelovali dubinski na kožu. Flasteri za podočnjake su dizajnirani tako da omogućuju prodiranje hijaluronske kiseline. Zbog ovog dvostrukog djelovanja koža u predjelu očiju će vam biti zahvalna s tim da ćete podočnjake ili poprilično smanjiti ili ćete ih uspjeti trajno ukloniti. Ovo je daleko bolje rješenje od kirurških zahvata koji, istini za volju, daju izvrsne rezultate, ali nažalost priuštiti ih mogu samo oni dubokoga džepa.

Naručite vaš tretman u roku od 30 minuta

i iskoristite pogodnost akcijske cijene

Akcijska cijena vrijedi još:

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  REZULTATI

  Prije i poslije tretmana

  Što kažu

  Zadovoljni korisnici

  Dubravka G. ( Petrinja )

  Borim se sa podočnjacima od kada sam rodila prvo dijete. Flasteri koje sam naručila zaista su moje lice pretvorili u puno mlađe. Vidljive tamne mrlje postupno su nestale što me učinilo sretnom. Nakon niza tretmana napokon proizvod koji valja.

  Ivona K. ( Kupinec )

  Iako sam bila skeptična prilikom narudžbe, već me vrlo brza dostava prisilila da promjenim svoje mišljenje. Kako mi je proizvod stigao u roku dva dana odmah sam krenula s tretmanom. Moji podočnjaci više nisu tako vidljivi, a lice mi izgleda puno sviježije. Koža je glatka i sjajna. Isplatilo se riskirati.

  Karmela T. ( Senj )

  Od kada koristim ove flastere za podočnjake moji prijatelji su primjetili kako mi se koža i lice postupno pomlađuje. Natečeni jastučići ispod oba oka gotovo da su i nestali. Iako još nisam završila u potpunosti tretman već znam da ću ovaj proizvod ponovno naručiti.

  Siniša M. ( Rabac )

  Ne sramim se što sam muško jer uvijek sam držao do svoga izgleda. Zato vam pišem ovu pohvalu nakon što sam isprobao vaš proizvod. Kako starim iz godine u godinu moje lice i oči postupno su se smežurali, dobio sam bore i podočnjake kojih se nikako nisam mogao rješiti. Išao sam na razne tretmane no bez uspjeha. Flasteri su uvelike ublažili simptome koje sam imao. Zategnuli su kožu ispod očiju, vratili su mi boju u lice i sada em izgledam ljepše em mlađe. Svakako ću nastaviti koristiti ovaj proizvod.

  Brza, sigurna i jednostavna narudžba

  Sigurna narudžba

  Za narudžbu proizvoda nije potrebno ostavljati podatke svojih kartica niti plaćanje unaprijed. Jednostavno naručite proizvod i platite ga pouzećem.

  Brza dostava

  Dostava proizvoda na vaša vrata u roku od 3 radna dana. Dostava se ne naplaćuje nego je BESPLATNA.

  Ostvarite 50% popusta

  Na bilo koji tretman u trajanju akcije vrijedi popust od 50%, zato požurite i iskoristite priliku.