Prirodno, Učinkovito i Sigurno

Uklonite podočnjake prirodnim putem

Z

SMANJUJE PODOČNJAKE

Z

SMANJUJE NATEČENOST

Z

ZATEŽE BORE

Podočnjaci od alergije

Podočnjaci od alergije

Podočnjaci od alergije postoje otkako čovjek hoda po Zemlji. Na sreću podočnjaci se ne ubrajaju u ozbiljne zdravstvene probleme. Radi se o sitnom problemu poput kamenčića u cipeli. Podočnjake uzrokuje puno toga. Najčešći razlog je manjak sna. Podočnjaci mogu nastati ako se spava više od uobičajenoga i pogotovo ako je sna premalo. Neuredan životni stil se odražava na dijelu tijela gdje je koža najtanja. U slučaju da se spava manje od sedam sati na dan i ako se pri tome konzumiraju cigarete, alkohol i slično, podočnjaci će, slikovito rečeno, biti vidljivi iz svemira. No, čak i tada nisu opasni po život. U iznimnim slučajevima podočnjaci mogu boljeti i mogu biti jako crveni što bi bili pokazatelji većih problema koje samo liječnik može dijagnosticirati. Genetsko naslijeđe je također bitan čimbenik kada govorimo o uzrocima podočnjaka. Podočnjaci od alergije također mogu nastati.

Podočnjaci od alergije – uzrok

Što je uopće alergija? Alergija je stanje kada naš imunološki sustav zauzme obrambeni stav prema supstancama koje detektira kao neprijatelje, a koje uđu u naš organizam ili na neki drugi način dođu u kontakt s tijelom. Supstance o kojima govorimo najčešće se pojavljuju u obliku životinjske prhuti, peludi ili pčelinjeg otrova. Supstanca koja uzrokuje alergijsku reakciju zove se alergen. Alergene se može pronaći u hrani, piću ili okolišu. U ekstremnim slučajevima alergija može dovesti do guljenja kože i povraćanja te može ugroziti ljudski život. Čovjek obično učestalo kiše kada ga alergija muči.

E sada, podočnjaci mogu biti reakcija tijela na alergiju. Pošto je koža oko očiju vrlo tanka, u slučaju da dođe do alergijske reakcije to će prouzročiti natečenost područja ispod očiju kao i tamne krugove. Podočnjaci od alergije nastaju kao rezultat upaljenosti sinusa. Kada su sinusi upaljeni destabiliziraju redoviti protok krvi kroz kapilare koje su smještene iza očiju i nosne šupljine. Rezultat toga su natečene krvne žilice. Natečene žilice dovode do proširenja i tamnjenja vena koje se nalaze iza očiju. Tako nastaju tamni krugovi. Podočnjaci od alergije mogu stvoriti probleme ako ih se ne tretira kako treba.

Podočnjaci od alergije – rješenje

Kao što smo maloprije istaknuli, najpametnije je prošetati se do liječnika kada podočnjaci od alergije zezaju. Kao dodatak, možete koristiti flastere protiv podočnjaka. Flasteri su izrađeni od specijalnoga materijala koji sadrži hijaluronsku kiselinu. Flasteri omogućuju da kiselina brzo prodre u najdublje slojeve kože. Pošto su podočnjaci od alergije malo veći zdravstveni problem, sami flasteri neće biti od pomoći, ali u kombinaciji s lijekovima nećete ostati razočarani.

Naručite vaš tretman u roku od 30 minuta

i iskoristite pogodnost akcijske cijene

Akcijska cijena vrijedi još:

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  REZULTATI

  Prije i poslije tretmana

  Što kažu

  Zadovoljni korisnici

  Dubravka G. ( Petrinja )

  Borim se sa podočnjacima od kada sam rodila prvo dijete. Flasteri koje sam naručila zaista su moje lice pretvorili u puno mlađe. Vidljive tamne mrlje postupno su nestale što me učinilo sretnom. Nakon niza tretmana napokon proizvod koji valja.

  Ivona K. ( Kupinec )

  Iako sam bila skeptična prilikom narudžbe, već me vrlo brza dostava prisilila da promjenim svoje mišljenje. Kako mi je proizvod stigao u roku dva dana odmah sam krenula s tretmanom. Moji podočnjaci više nisu tako vidljivi, a lice mi izgleda puno sviježije. Koža je glatka i sjajna. Isplatilo se riskirati.

  Karmela T. ( Senj )

  Od kada koristim ove flastere za podočnjake moji prijatelji su primjetili kako mi se koža i lice postupno pomlađuje. Natečeni jastučići ispod oba oka gotovo da su i nestali. Iako još nisam završila u potpunosti tretman već znam da ću ovaj proizvod ponovno naručiti.

  Siniša M. ( Rabac )

  Ne sramim se što sam muško jer uvijek sam držao do svoga izgleda. Zato vam pišem ovu pohvalu nakon što sam isprobao vaš proizvod. Kako starim iz godine u godinu moje lice i oči postupno su se smežurali, dobio sam bore i podočnjake kojih se nikako nisam mogao rješiti. Išao sam na razne tretmane no bez uspjeha. Flasteri su uvelike ublažili simptome koje sam imao. Zategnuli su kožu ispod očiju, vratili su mi boju u lice i sada em izgledam ljepše em mlađe. Svakako ću nastaviti koristiti ovaj proizvod.

  Brza, sigurna i jednostavna narudžba

  Sigurna narudžba

  Za narudžbu proizvoda nije potrebno ostavljati podatke svojih kartica niti plaćanje unaprijed. Jednostavno naručite proizvod i platite ga pouzećem.

  Brza dostava

  Dostava proizvoda na vaša vrata u roku od 3 radna dana. Dostava se ne naplaćuje nego je BESPLATNA.

  Ostvarite 50% popusta

  Na bilo koji tretman u trajanju akcije vrijedi popust od 50%, zato požurite i iskoristite priliku.