Prirodno, Učinkovito i Sigurno

Uklonite podočnjake prirodnim putem

Z

SMANJUJE PODOČNJAKE

Z

SMANJUJE NATEČENOST

Z

ZATEŽE BORE

Podočnjaci od sinusa

podočnjaci od sinusa

Podočnjaci postoje otkako postoji ljudska rasa. Na veliku sreću podočnjaci ne spadaju u veće zdravstvene probleme. Riječ je o sitnom, iritirajućem pitanju. Podočnjaci nastaju iz niza razloga. Najučestaliji razlog je nedostatak sna. Podočnjaci mogu nastati ako se spava previše i pogotovo ako se spava premalo. Kaotičan životni stil se lako odražava na dijelu tijela gdje je koža najtanja.

U slučaju da se ne spava dovoljno i ako se konzumiraju različiti opijati, podočnjaci će, slikovito rečeno, biti vidljivi iz aviona. Čak i tada oni nisu opasni po život. U rijetkim slučajevima podočnjaci mogu boljeti i mogu biti izraženo crveni što bi bili pokazatelji većih problema koje samo liječnik, oftalmolog može detektirati. Genetska predispozicija je također bitan faktor kada govorimo o uzrocima podočnjaka. Podočnjaci od sinusa također mogu nastati.

Podočnjaci od sinusa – uzrok

Podočnjaci mogu biti reakcija tijela na alergije. Drugim riječima, koža oko očiju je vrlo tanka. To znači da i najmanja promjena u vašoj dijeti ili rasporedu spavanja može prouzročiti natečenost područja ispod očiju kao i tamne krugove. Tamni krugovi se tiču okrugle, sjenovite pigmentacije kože. Tamni krugovi se vežu uz alergije jer su one glavni razlog začepljenosti sinusa. Podočnjaci od sinusa nastaju kao rezultat upaljenosti sinusa. Kada su sinusi upaljeni remete normalan protok krvi kroz kapilare koje se nalaze iza očiju i nosne šupljine. Rezultat su natečene krvne žilice.

Natečene krvne žilice uzrokuju proširenje i tamnjenje vena koje se nalaze iza očiju. Tako nastaju tamni krugovi. Podočnjaci od sinusa mogu stvoriti probleme ako im se ne pristupi kako treba. Nadalje, podočnjaci od sinusa nastaju i kao rezultat manjka sna. Naime, kada ne spavamo dovoljno, sinusne šupljine koje se nalaze direktno ispod očiju se ne mogu isprazniti. Zbog toga dolazi do natečenosti područja ispod očiju i nastanka tamnih krugova. E sada, u slučaju da patite od kroničnoga sinusitisa, bez obzira na regularan broj odspavanih sati, zbog prekomjernoga nakupljanja krvi, sinusi svejedno neće biti u stanju obaviti drenažu. Podočnjaci od sinusa se moraju adekvatno riješiti, a najbolji način je da se posjeti liječnik.

Podočnjaci od sinusa – rješenje

Kao što smo maloprije naveli, najsigurnije je prošetati se do liječnika kada podočnjaci od sinusa zafrkavaju. Dodatno, možete koristiti flastere protiv podočnjaka. Flasteri su izrađeni od posebnog materijala koji sadrži vrijednu hijaluronsku kiselinu. Flasteri omogućuju da kiselina brzo i duboko prodre u najdublje slojeve kože. Pošto su sinusi veći zdravstveni problem, sami flasteri neće biti od pomoći, ali u kombinaciji nećete ostati razočarani.

Naručite vaš tretman u roku od 30 minuta

i iskoristite pogodnost akcijske cijene

Akcijska cijena vrijedi još:

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  REZULTATI

  Prije i poslije tretmana

  Što kažu

  Zadovoljni korisnici

  Dubravka G. ( Petrinja )

  Borim se sa podočnjacima od kada sam rodila prvo dijete. Flasteri koje sam naručila zaista su moje lice pretvorili u puno mlađe. Vidljive tamne mrlje postupno su nestale što me učinilo sretnom. Nakon niza tretmana napokon proizvod koji valja.

  Ivona K. ( Kupinec )

  Iako sam bila skeptična prilikom narudžbe, već me vrlo brza dostava prisilila da promjenim svoje mišljenje. Kako mi je proizvod stigao u roku dva dana odmah sam krenula s tretmanom. Moji podočnjaci više nisu tako vidljivi, a lice mi izgleda puno sviježije. Koža je glatka i sjajna. Isplatilo se riskirati.

  Karmela T. ( Senj )

  Od kada koristim ove flastere za podočnjake moji prijatelji su primjetili kako mi se koža i lice postupno pomlađuje. Natečeni jastučići ispod oba oka gotovo da su i nestali. Iako još nisam završila u potpunosti tretman već znam da ću ovaj proizvod ponovno naručiti.

  Siniša M. ( Rabac )

  Ne sramim se što sam muško jer uvijek sam držao do svoga izgleda. Zato vam pišem ovu pohvalu nakon što sam isprobao vaš proizvod. Kako starim iz godine u godinu moje lice i oči postupno su se smežurali, dobio sam bore i podočnjake kojih se nikako nisam mogao rješiti. Išao sam na razne tretmane no bez uspjeha. Flasteri su uvelike ublažili simptome koje sam imao. Zategnuli su kožu ispod očiju, vratili su mi boju u lice i sada em izgledam ljepše em mlađe. Svakako ću nastaviti koristiti ovaj proizvod.

  Brza, sigurna i jednostavna narudžba

  Sigurna narudžba

  Za narudžbu proizvoda nije potrebno ostavljati podatke svojih kartica niti plaćanje unaprijed. Jednostavno naručite proizvod i platite ga pouzećem.

  Brza dostava

  Dostava proizvoda na vaša vrata u roku od 3 radna dana. Dostava se ne naplaćuje nego je BESPLATNA.

  Ostvarite 50% popusta

  Na bilo koji tretman u trajanju akcije vrijedi popust od 50%, zato požurite i iskoristite priliku.