Prirodno, Učinkovito i Sigurno

Uklonite podočnjake prirodnim putem

Z

SMANJUJE PODOČNJAKE

Z

SMANJUJE NATEČENOST

Z

ZATEŽE BORE

Podočnjaci nakon spavanja

Podočnjaci nakon spavanja

Podočnjaci nakon spavanja su jedna od najraširenijih i najsvakodnevnijih pojava koju možemo bez problema uočiti. Imati podočnjake nakon sna je normalna pojava. Oni obično brzo nestanu nakon što se razbudimo odnosno nakon što odradimo jutarnju higijensku rutinu. No, podočnjaci, pogotovo ako su izraženi i učestali, mogu se pojaviti iz puno razloga.

Kada je ovaj problem izrazit, obično genetiku možemo kriviti iako postoje i drugi uzroci kao što su alergije, ne uzimanje dovoljno tekućine (vode) svakodnevno, pretjerano uživanje u duhanu i žestokim pićima itd. U principu, koža oko očiju ne voli pretjerivanje s bilo čim. Tu je koža tanka i zbog toga je vrlo osjetljiva. Bilo kakva veća neravnoteža u tijelu se odražava upravo na području ispod očiju. Podočnjaci nisu opasni po život. Ali, baš zato jer se nalaze na izrazito vidljivom mjestu stvaraju osjećaj nelagode. Zato se podočnjake tretira više kao kozmetičko – estetski nego kao zdravstveni problem.

Mi ćemo nadodati da se radi i o socijalnom problemu u smislu da s velikim podočnjacima je nemoguće izbjeći neugodna pitanja od strane ljudi iz okoline.

Podočnjaci nakon spavanja – uzrok

Podočnjaci nakon spavanja nastaju zato jer tijekom noći oči ne koristimo odnosno ne trepćemo. Treptanje je za oči kao hodanje za noge. Dakle, riječ je o vježbi. Čim vježbe nema, gubi se “kondicija”. Kada je riječ o podočnjacima nije dobro previše spavati niti je dobro premalo spavati. Ako se premalo spava podočnjaci će biti ekstra vidljivi. To je zato jer premalo sna uzrokuje da se krvne žile ispod tankog sloja kože oko očiju prošire što stvara tamnu tintu. Također, izraženi umor može dovesti do toga da područje ispod očiju bude natečeno. Ono bude natečeno zbog dotoka viška tekućine.

Podočnjaci nakon spavanja – rješenja

Podočnjaci nakon spavanja u tolikoj mjeri interesiraju liječnike, nutricioniste, kozmetičare i ostale da je osmišljen veliki broj načina koji pomažu u ublažavanju ili potpunom otklanjanju podočnjaka. Treba voditi računa da tijela različito reagiraju na tretmane. Ako je jedan tretman dobar za vas, to ne znači da je dobar za nekog drugog. Podočnjaci nakon spavanja će nestati ili ćete ih poprilično ublažiti ako pod oči stavite rashlađene vrećice čaja. Nije važno kojeg čaja. Važno je to da će kiselina u listićima čaja omogućiti povlačenje tekućine te da će pridonijeti sužavanju krvnih žila. Podočnjaci nakon spavanja će nestati ako redovito budete koristili flastere za podočnjake. Posebno dizajnirani flasteri u sebi sadrže hijaluronsku kiselinu koja duboko prodire u kožu čineći je zategnutom i osvježenom.

Naručite vaš tretman u roku od 30 minuta

i iskoristite pogodnost akcijske cijene

Akcijska cijena vrijedi još:

OBAVEZNO pravi broj (inače dostava neće biti moguća)

Način dostave:

IZABRALI STE OVE PROIZVODE:

  POKLON: Za vas je dostava besplatna!

  UKUPAN IZNOS NARUDŽBE:

  REZULTATI

  Prije i poslije tretmana

  Što kažu

  Zadovoljni korisnici

  Dubravka G. ( Petrinja )

  Borim se sa podočnjacima od kada sam rodila prvo dijete. Flasteri koje sam naručila zaista su moje lice pretvorili u puno mlađe. Vidljive tamne mrlje postupno su nestale što me učinilo sretnom. Nakon niza tretmana napokon proizvod koji valja.

  Ivona K. ( Kupinec )

  Iako sam bila skeptična prilikom narudžbe, već me vrlo brza dostava prisilila da promjenim svoje mišljenje. Kako mi je proizvod stigao u roku dva dana odmah sam krenula s tretmanom. Moji podočnjaci više nisu tako vidljivi, a lice mi izgleda puno sviježije. Koža je glatka i sjajna. Isplatilo se riskirati.

  Karmela T. ( Senj )

  Od kada koristim ove flastere za podočnjake moji prijatelji su primjetili kako mi se koža i lice postupno pomlađuje. Natečeni jastučići ispod oba oka gotovo da su i nestali. Iako još nisam završila u potpunosti tretman već znam da ću ovaj proizvod ponovno naručiti.

  Siniša M. ( Rabac )

  Ne sramim se što sam muško jer uvijek sam držao do svoga izgleda. Zato vam pišem ovu pohvalu nakon što sam isprobao vaš proizvod. Kako starim iz godine u godinu moje lice i oči postupno su se smežurali, dobio sam bore i podočnjake kojih se nikako nisam mogao rješiti. Išao sam na razne tretmane no bez uspjeha. Flasteri su uvelike ublažili simptome koje sam imao. Zategnuli su kožu ispod očiju, vratili su mi boju u lice i sada em izgledam ljepše em mlađe. Svakako ću nastaviti koristiti ovaj proizvod.

  Brza, sigurna i jednostavna narudžba

  Sigurna narudžba

  Za narudžbu proizvoda nije potrebno ostavljati podatke svojih kartica niti plaćanje unaprijed. Jednostavno naručite proizvod i platite ga pouzećem.

  Brza dostava

  Dostava proizvoda na vaša vrata u roku od 3 radna dana. Dostava se ne naplaćuje nego je BESPLATNA.

  Ostvarite 50% popusta

  Na bilo koji tretman u trajanju akcije vrijedi popust od 50%, zato požurite i iskoristite priliku.