NARUDŽBA USPJEŠNA

Zahvaljujemo na narudžbi i ukazanom povjerenju.

Vaš proizvod će uskoro biti poslan na navedenu adresu.

REZULTATI

Prije i poslije tretmana

Što kažu

Zadovoljni korisnici

Dubravka G. ( Petrinja )

Borim se sa podočnjacima od kada sam rodila prvo dijete. Flasteri koje sam naručila zaista su moje lice pretvorili u puno mlađe. Vidljive tamne mrlje postupno su nestale što me učinilo sretnom. Nakon niza tretmana napokon proizvod koji valja.

Ivona K. ( Kupinec )

Iako sam bila skeptična prilikom narudžbe, već me vrlo brza dostava prisilila da promjenim svoje mišljenje. Kako mi je proizvod stigao u roku dva dana odmah sam krenula s tretmanom. Moji podočnjaci više nisu tako vidljivi, a lice mi izgleda puno sviježije. Koža je glatka i sjajna. Isplatilo se riskirati.

Karmela T. ( Senj )

Od kada koristim ove flastere za podočnjake moji prijatelji su primjetili kako mi se koža i lice postupno pomlađuje. Natečeni jastučići ispod oba oka gotovo da su i nestali. Iako još nisam završila u potpunosti tretman već znam da ću ovaj proizvod ponovno naručiti.

Siniša M. ( Rabac )

Ne sramim se što sam muško jer uvijek sam držao do svoga izgleda. Zato vam pišem ovu pohvalu nakon što sam isprobao vaš proizvod. Kako starim iz godine u godinu moje lice i oči postupno su se smežurali, dobio sam bore i podočnjake kojih se nikako nisam mogao rješiti. Išao sam na razne tretmane no bez uspjeha. Flasteri su uvelike ublažili simptome koje sam imao. Zategnuli su kožu ispod očiju, vratili su mi boju u lice i sada em izgledam ljepše em mlađe. Svakako ću nastaviti koristiti ovaj proizvod.

Brza, sigurna i jednostavna narudžba

Sigurna narudžba

Za narudžbu proizvoda nije potrebno ostavljati podatke svojih kartica niti plaćanje unaprijed. Jednostavno naručite proizvod i platite ga pouzećem.

Brza dostava

Dostava proizvoda na vaša vrata u roku od 3 radna dana. Dostava se ne naplaćuje nego je BESPLATNA.

Ostvarite 50% popusta

Na bilo koji tretman u trajanju akcije vrijedi popust od 50%, zato požurite i iskoristite priliku.